Jaap Duin - Psycholoog, LifeCoach Amsterdam

Mental Coach

Je bent een succesvolle professional of ondernemer.

Je bent een succesvolle professional of ondernemer. Je wilt verder in je werk én in je leven. Maar je kop zit te vol, er is te weinig focus en je belangrijkste relaties krijgen te weinig aandacht.

En nu?

Ik help je als mental coach op weg naar meer energie, meer lol en minder gedoe. Als mental coach in Amsterdam en omgeving ga ik met jou op zoek naar wat je zelf wil en help ik je de stap naar een volgend niveau te zetten.

Mental Coach

Je bent een succesvolle professional of ondernemer.

Je wilt verder in je werk én in je leven. Maar je kop zit te vol, er is te weinig focus en je belangrijkste relaties krijgen te weinig aandacht.

En nu?

Ik help je als mental coach op weg naar meer energie, meer lol en minder gedoe. Als mental coach in Amsterdam en omgeving ga ik met jou op zoek naar wat je zelf wil en help ik je de stap naar een volgend niveau te zetten.

Wat doet een mental coach?

Allereerst: mental coach is ook maar een term hè. Het gaat niet alleen maar om het mentale gedeelte. Buiten het mentale gedeelte, spelen nog veel meer dingen een rol als je lekker in je vel wil zitten en daardoor ook beter gaat presteren. Denk bijvoorbeeld aan je lijf, je relaties, maar ook aan je leefstijl en leefomgeving.

Daarnaast ben ik niet alleen een mental coach. Ik ben datgene waar jij me voor nodig hebt, Van vertrouwenspersoon en stok achter de deur, psycholoog, doorverwijzer en hulplijn.

Ik ben afgestudeerd als psycholoog, en werk nu als (mental) coach vooral met mensen die moeten presteren onder hoge druk. Vroeger waren dat vooral topsporters en sprekers op grote podia. Tegenwoordig zijn dat vooral ondernemers en ambitieuze professionals.

Aan de slag met een mental coach

Herken jij jezelf in deze stellingen?

 • Ik loop vast en kom er zelf niet uit, ik krijg een hoop advies van mensen om me heen, maar wat wil ik nou eigenlijk zelf?
 • Ik krijg een steeds korter lontje en ben niet meer die fitte en speelse persoon van vroeger. Ik moet er nu wat aan doen, anders gaat mijn relatie of mijn lijf naar de knoppen.
 • Ik heb mn bedrijf zo goed gemanaged dat de boel rolt, maar wat moet ik nu dan? Ik ga niet de hele dag op de golfbaan lopen tussen de 65plussers.
 • Ik wil aan mezelf werken, mezelf beter leren kennen, zodat ik nog meer waarde kan toevoegen als leider, echtgenoot of ouder.

Als jij jezelf in een of meerdere van deze punten herkent, ben je op een punt gekomen dat je wel wat mental coaching kunt gebruiken.

vrijblijvende belafspraak plannen?

Mental coaching

“Je bent een ambitieuze professional, door wie laat je je coachen?”

mijn achtergrond
In een veilige setting voelde Jaap snel aan welke patronen mijn zakenpartner en ik moesten doorbreken. Hij zei kernachtig en onverbloemd waar het op stond, met als resultaat dat wij nu een een beter begrip van onszelf en elkaar hebben.

Niek Karsmakers (Ondernemer, oprichter Aim for The Moon)

Jaap is een snelle en heldere denker. Een goede combinatie van een coach die weet waar hij voor staat, maar ook open is voor mijn verhaal.

Tijl Koenderink (Directeur School of Understanding)

Tijdens TedxUtrecht werd ik begeleid door Jaap. Ik heb dat als zeer inspirerend en constructief ervaren. Jaap geeft op een prettige manier deskundige feedback en gericht advies.

Dr. Reint Jan Renes (Professor Hogeschool Amsterdam, Beïnvloedingsspecialist)

Is Jaap Duin als mental coach iets voor jou?

Het belangrijkste is natuurlijk dat we een klik hebben als mens. Dat je me vertrouwt als persoon die een periode met je meeloopt en die je naar een volgend niveau in je leven brengt.

Waarschijnlijk heb je net als ik een allergie voor zweverige oefeningetjes of juist platgeslagen tegeltjeswijsheden en snelle oneliners. Dat gaan we dus ook niet doen.

Wat dan wel?

We gaan stappen zetten naar meer liefde, lol, en tijd voor leuke dingen. Mooie coachingstaal zul je wellicht zeggen, maar hoe ziet dat er dan uit?:

  • Op stap met je vrienden
  • Een leuke relatie met je partner
  • Een lijf zonder kwaaltjes
  • Een hoofd dat zich weer kan richten op creatieve en leuke dingen
  • Geen brandjes blussen, maar vooruit denken en je werk in het teken van je leven zetten en niet andersom

Hoe ziet een mental coachingstraject bij Jaap Duin eruit?

We bellen eerst even 20 minuten en kijken of er een wederzijdse klik is. Vanuit daar starten we met een eerste vrijblijvende mental coaching sessie, die veelal het begin is van een traject. Het kortste traject dat ik op dit moment aanbied is 17 uur, waarvan zo’n 14 uur met mij en 3 uur met complementaire specialisten.

Denk hierbij aan boksers, masseurs, familieopstellers of haptonomen. Deze mensen zijn supergoed in wat ze doen. Ik werk dan ook al jaren met ze samen en ze zorgen ervoor dat ons traject kickstarts en verdieping krijgt.

We zien elkaar tijdens je mental coachingstraject eens per twee weken en in de tussentijd staat mijn telefoon uiteraard aan. Zo houden we de lijnen kort, open en helder en houden we een paar maanden een goed ritme vast.

Ik kijk uit naar onze kennismaking, tot snel!

vrijblijvende belafspraak plannen?

Even bellen

Ik snap dat jouw tijd kostbaar is

Daarom bel ik eerst graag even met je. Zodat we over en weer eerst kunnen polsen of we met elkaar in zee moeten gaan, of dat ik je wellicht kan doorverwijzen.

Je kunt mijn stem horen en je vragen stellen. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden. Na dit gesprek heb je alle tijd om alles te laten bezinken. Ik behandel je vraag en gegevens uiteraard discreet.

Klik op onderstaande knop om direct een moment te plannen om even te bellen.

Plan een belafspraak