Jaap Duin - Psycholoog, LifeCoach Amsterdam

Business Coach

Je bent een succesvolle manager, DGA of ondernemer.

Er rust veel op je schouders. Je helpt en begeleidt veel mensen en lost een boel gedoe op. Een bepaalde mate van druk is onvermijdelijk, maar wie zorgt er aan het einde van de rit voor dat jij ook lekker in je vel zit?

Een business coach kan je hierbij helpen.

Ik help jou als business coach op weg naar meer lol, meer flexibiliteit en minder stress. Als business coach in Amsterdam en omgeving ga ik met jou op zoek naar de persoon achter jouw functie.

Business Coach

Je bent een succesvolle manager, DGA of ondernemer.

Er rust veel op je schouders. Je helpt en begeleidt veel mensen en lost een boel gedoe op. Een bepaalde mate van druk is onvermijdelijk, maar wie zorgt er aan het einde van de rit voor dat jij ook lekker in je vel zit?

Een business coach kan je hierbij helpen.

Ik help jou als business coach op weg naar meer lol, meer flexibiliteit en minder stress. Als business coach in Amsterdam en omgeving ga ik met jou op zoek naar de persoon achter jouw functie.

Aan de slag met een business coach

Herken jij jezelf in deze problemen?

 • Je bedrijf groeit en er komt een steeds zwaardere last op jouw schouders. Er is minder tijd, minder overzicht en dus begin je te ‘duwen’ en dingen op kracht te doen.
 • Je snauwt vaker naar je werknemers. Thuis loopt je relatie ook niet echt lekker, je lichaam gaat achteruit en er zijn steeds minder leuke tripjes met vrienden om je batterij een beetje op te laden.
 • Je voelt je onrustig, bent vaak moe, hebt geen focus en je slaapt slecht.
 • Je hebt het gevoel dat je vast zit en niet alles uit je leven/werk haalt.

Als jij jezelf in een of meerdere van deze punten herkent, ben je op een punt gekomen dat je wel wat hulp kunt gebruiken.

Wat doet een business coach?

Een business coach helpt jou als manager, DGA of ondernemer om je zaken helder en op orde te krijgen en samen met jou op zoek te gaan naar wat je het allerliefste doet.

Het leven van iemand als ondernemer of in een leidende functie zit nou eenmaal iets anders in elkaar dan dat van iemand die om 17.00 uur z’n laptop dichtklapt. Je wilt dus een business coach die het klappen van de zweep kent. Die heldere vragen kan stellen, krachtig genoeg is om ook sturing te geven waar nodig en die niet aankomt met tegeltjeswijsheden of allerlei testjes en huiswerkopdrachtjes.

Je wilt een businesscoach die snapt dat je zaak en privéleven vaak non-stop met elkaar in verbinding staan. Je zoekt een persoon waar je de diepte mee in kan, maar waar je ook een beetje lol mee kan hebben. Bovenal een persoon die ervoor zorgt dat jij heldere keuzes kan blijven maken, en die samen met jou nadenkt over vraagstukken die je niet met je partner thuis, of je zakenpartner en collega’s kunt bespreken.

vrijblijvende belafspraak plannen?

Over Jaap

“Je hebt leren werken, maar heb je ook leren spelen?”

mijn achtergrond
In een veilige setting voelde Jaap snel aan welke patronen mijn zakenpartner en ik moesten doorbreken. Hij zei kernachtig en onverbloemd waar het op stond, met als resultaat dat wij nu een een beter begrip van onszelf en elkaar hebben.

Niek Karsmakers (Ondernemer, oprichter Aim for The Moon)

Jaap is een snelle en heldere denker. Een goede combinatie van een coach die weet waar hij voor staat, maar ook open is voor mijn verhaal.

Tijl Koenderink (Directeur School of Understanding)

Tijdens TedxUtrecht werd ik begeleid door Jaap. Ik heb dat als zeer inspirerend en constructief ervaren. Jaap geeft op een prettige manier deskundige feedback en gericht advies.

Dr. Reint Jan Renes (Professor Hogeschool Amsterdam, Beïnvloedingsspecialist)

Het resultaat van een business coachingstraject

Tijdens een business coachingstraject bij mij gaan we de diepte in zonder zweverig gedoe. En we bereiken op die manier duurzame resultaten die jou op diep niveau zullen veranderen.

Een traject met mij als businesscoach zorgt ervoor dat je groeit als professional én als mens. Dat houdt in:

Binnen je onderneming:

 • Meer focus op wat je moet doen: écht weer je talent inzetten.
 • Je kunt het gaspedaal gebruiken, maar hoe zit het met je rem en routeplanner?
 • Meer helderheid over je toekomst: stabiliseren, groeien, of verkopen?
 • Meer inzicht in jezelf en je valkuilen: op tijd afscheid nemen van interne en externe energielekken.

Privé:

 • Meer tijd om leuke en verdiepende dingen te doen met vrienden
 • Een relatie die weer gaat bruisen
 • Een betere gezondheid (fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel)

Kortom, na dit coachingstraject ben je geen uitgeputte werkrobot meer, maar een leuker, liefdevoller en daadkrachtiger mens.

Hoe ziet een business coachingstraject bij Jaap Duin eruit?

Meestal zien we elkaar eens per twee weken en ben ik de rest van de week telefonisch voor je bereikbaar. Zo houden we de lijnen kort, open en helder.

Soms schakel ik ook andere professionals in als aanvulling op mijn sessies. Denk hierbij aan masseurs, (familie)opstellers, boksers en ademhalingsspecialisten. We doen wat nodig is om tot scherpe inzichten en zichtbare resultaten voor jou te komen.

De investering varieert per traject. Voor sommige cliënten ben ik gedurende een paar maanden of jaren hun klankbord. Tijdens het intakegesprek hebben we het erover wat het beste bij jou past en wat er moet gebeuren om je een stap verder te krijgen in je leven.

vrijblijvende belafspraak plannen?

Even bellen

Ik snap dat jouw tijd kostbaar is

Daarom bel ik eerst graag even met je. Zodat we over en weer eerst kunnen polsen of we met elkaar in zee moeten gaan, of dat ik je wellicht kan doorverwijzen.

Je kunt mijn stem horen en je vragen stellen. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden. Na dit gesprek heb je alle tijd om alles te laten bezinken. Ik behandel je vraag en gegevens uiteraard discreet.

Klik op onderstaande knop om direct een moment te plannen om even te bellen.

Plan een belafspraak